Waylon naar de Oosterpoort Groningen

Waylon komt 7 juni naar Groningen.
Waylon komt 7 juni naar Groningen.
Foto: De Oosterpoort

Waylon komt op donderdag 7 juni met zijn ‘The World Can Wait’ tour naar De Oosterpoort in Groningen.

Waylon zal tijdens deze tour het publiek onder andere een voorproefje geven van het langverwachte persoonlijke album met gelijknamige titel. Het album zal na het songfestival, waaraan Waylon dit jaar voor de tweede keer meedoet, worden uitgebracht.

The World Can Wait

‘The World Can Wait’ wordt het album waarbij Waylon terugkeert naar zijn muzikale roots in Nashville. Een album waarbij hij zijn grote helden van de country muziek eert, maar waarbij hij ook vooral zijn eigen sound in die voor hem zo inspirerende omgeving zal omarmen.

Op het album zal ook de keuze van het songfestivallied 2018 staan, deze keuze zal op 10 maart bekend worden gemaakt.

Offline

De titel van de tour is overigens vooral een verwijzing naar het uitsluiten van alle invloeden van buitenaf.

“Ik wil dat mensen die live naar mij komen kijken volledig kunnen opgaan in de muziek. Op het podium ben ik er helemaal voor mijn publiek, dat verwacht ik ook deze keer meer dan ooit van hen. Het liefst heb ik dat iedereen zijn mobiele telefoon thuis laat of minimaal uitzet. Vaak ga je toch filmen of foto’s maken. Je creëert weer een filter tussen wat je ervaart. Wat is een herinnering waard als je hem persé moet delen. Net of het anders niet is gebeurd. Hoe mooi zou het zijn als je die paar uur daar even los van komt en alleen met jezelf of mij een dialoog aangaat. Gewoon genieten. The World Can Wait”.

De aanvang is om 20.30 uur.

Voor meer informatie: de-oosterpoort.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen