Uittips voor zaterdag 13 januari

Foto: Publiek Domein

De Ommelander Markt, de Sieradenbeurs en Paranormaal beurs in MartiniPlaza en Eurocup Delfzijl zijn een aantal mogelijkheden vandaag om er op uit te gaan.

Ommelander Markt

De lekkerste regioproducten uit de streek zijn vandaag weer te vinden op de Ommelander Markt. Van honing, jam, vlees, brood en vis, handgemaakte producten en zeepproducten zijn allemaal te vinden op de streekmarkt. Voor het laatst dit seizoen zijn er ook pompoenen.

Ook is er soep, hamburger en vis warm verkrijgbaar op de markt

Bezoekers kunnen kennis maken met lokaal en (h)eerlijk voedsel, dat met hart en ziel geproduceerd is door boeren en ondernemers uit de regio.De producten zijn allemaal te bekijken, proeven en natuurlijk ook kopen.

De Ommelander Markt is van 10.00 uur tot 17.00 uur op het Harmonieplein in de Oude Kijk in ’t Jatstraat.

Sieradenbeurs

Dit weekend is de de sieradenbeurs te bezoeken in Martini Plaza. Een verscheidenheid van sieraden, kralen en materialen, handgemaakte kettingen, armbanden en oorbellen en sieraden uit andere culturen zijn te vinden op de beurs. Ook kunnen bezoekers zelf een uniek sieraad maken of kosteloos een workshop volgen behoort tot de mogelijkheden.

De Sieradenbeurs is te bezoeken van 12.00 uur tot 17.30 uur. Locatie: Martiniplaza, Leonard Springerlaan 2 in Groningen. Voor meer informatie: sieradenbeurs.nl

Paranormaal beurs

Voor de 40ste keer vindt de Paraview Spirituele Paranormaalbeurs plaats in MartiniPlaza. Tijdens deze beurs, georganiseerd door bureau View zijn talloze standhouders aanwezig op het gebied van new age en alternatieven geneeswijzen. Paragnosten, magnetiseurs, helderzienden, astrologen, reikimasters en nog veel meer zijn aanwezig op de beurs.

Bezoekers kunnen langskomen voor advies over liefde, werk, (alternatieve) gezondheid, studie, karakteranalyse, spirituele groei, massages of persoonlijke voorspellingen.

Ook zijn producten te koop van boeddha’s tot wierook, muziek en boeken of gezondheidsproducten. De beurs is te bezoeken van 12.00 uur tot 17.30 uur. Locatie: Martiniplaza, Leonard Springerlaan 2 in Groningen Voor meer informatie: paraview.nl

Eurocup Delfzijl

In Delfzijl staat dit weekend opnieuw Eurocup Delfzijl 2018 op het programma. Het Eurocup jeugdvoetbaltoernooi wordt voor het eerst gehouden in het Groningen Seaports Stadion in de haven.

Jeugdteams van Bayern München en ook Chelsea, Ajax en FC Groningen zijn onder meer van de partij. Behalve het hoofdtoernooi heeft Eurocup Delfzijl nog verschillende andere evenementen georganiseerd zoals de Regiocup, Eurocup Schoolbattle en in 2018 Ouderen Voetbal bij.

Vanaf 8.45 uur zijn kaarten voor de toernooidag te koop. Kijk voor alle informatie het wedstrijdprogramma op eurocupdelfzijl.nl.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen