Nederlandse internetsensatie Suzan & Freek terug naar Groningen

Nederlandse internetsensatie Suzan & Freek.
Nederlandse internetsensatie Suzan & Freek.
Foto: De Oosterpoort

Nederlandse internetsensatie Suzan & Freek komen donderdag 15 februari 2018 naar de Stadsschouwburg in Groningen. Suzan & Freek covert liedjes uit vrijwel elk genre op een volledig eigen wijze, in een akoestische setting.

Na een uitverkocht concert in november in de Oosterpoort komen ze op 15 februari terug naar Groningen voor een concert in de Stadsschouwburg.

De Minuut

Je hebt ze vast al eens voorbij zien komen op je tijdlijn: Suzan Stortelder & Freek Rikkerink plaatsen wekelijks een nieuwe cover op Facebook in hun rubriek De Minuut, die inmiddels door meer dan 50.000 mensen wordt gevolgd. Sinds het Achterhoekse koppel hun covers ook op Spotify plaatst, gaat het tweetal online als een speer.

Suzan & Freek gaan viraal

In 2015 werd hun cover Cheerleader door alle landelijke radiostations opgepikt nadat de Jamaicaanse zanger OMI de cover had gedeeld met de tekst: “One of my favorite Cheerleader covers i’ve heard. The voice of an angel”.

In oktober 2016 ging het duo wereldwijd viraal nadat hun cover ‘Don’t Let Me Down’ van The Chainsmokers werd gedeeld door de band. “Wow, this made us tear up”, schreven The Chainsmokers over de cover van het muzikale duo Suzan & Freek. De clip werd binnen 12 uur een half miljoen keer bekeken en is inmiddels ruim 80.000 keer geliked.

Online en Live

Naast online timmert het duo ook live hard aan de weg: na een vaste coverrubriek op Radio 538, optredens op onder andere het Sziget Festival in Boedapest, support-acts voor Milow & Walk Off The Earth, een optreden bij RTL Late Night én een uitverkochte clubtour in het najaar van 2017, is het nu tijd voor een nóg grotere tour.

Meer informatie over het koppel vind je op hun website.

Alvast in de stemming komen? Met de video’s van Suzan & Freek op Facebook en YouTube ben je de hele avond zoet.

De aanvang is om 20.00 uur.

Voor meer informatie: de-oosterpoort.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen