Poëzieshow Het Andere Gedicht

Foto: Poëziepaleis

Een poëzieshow wordt woensdag 22 november georganiseerd in het kader van de poëziewedstrijd Het Andere Gedicht.

Bezoekers kunnen tijdens de poëzieshow luisteren naar gedichten, meezingen met poëziemuziek, poëziekunstwerken bewonderen en heel veel dichters ontmoeten.

Verder wordt het door NOVO-cliënten geïnspireerde gedicht van stadsdichter Lilian Zielstra gepresenteerd. Van het gedicht zijn affiches gemaakt die geïllustreerd zijn met Werkmantechniek.

De poëziewedstrijd Het Andere Gedicht is voor iedereen vanaf 12 jaar met een verstandelijke handicap.

De mooiste gedichten verdienen een plaats in een dichtbundel. Een aantal gedichten uit deze bundel, gekozen door de vakjury onder leiding van Ester Naomi Perquin, wint verrassingsprijzen.

De prijsuitreiking vindt plaats tijdens een feestelijk poëziefeest in het voorjaar. Gedichten kunnen worden ingestuurd tot 15 december 2017.

Ook in de poëzieweek zijn er verschillende activiteiten in het kader van Het Andere Gedicht, waaronder een poëzietour in Groningen en een poëziemarathon.

De poëzieshow is van 19.00 uur tot 20.30 uur.

Locatie

Cosis, Eenrumermaar 1 in Groningen

Het Andere Gedicht is een samenwerking van Special Arts en Stichting Poëziepaleis. Onze andere samenwerkingspartners zijn Urban House Groningen, GRID Grafisch Museum Groningen, Werktheater Moi en VRIJDAG.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen