Uittips voor zondag 19 november

Foto: De Redactie

Jonge Harten #20, het Nederlands Stripmuseum, Groningen on Ice, Nieuwbouw/VerbouwXL of Op Roakeldais Winterfair bezoeken kan allemaal vandaag.

Jonge Harten Theaterfestival

In de binnenstad vindt de 20e editie van het Jonge Harten Theaterfestival plaats. Het thema is ’20 Years, 20 years a Party! oftewel Jonge Harten is jarig en viert dat met 20 feestjes. Performance, dans, muziek, beeldend en fysiek theater door jonge theatermakers in zo’n beetje alle theaters in Groningen staan op het programma. ‘

Naast voorstellingen biedt het festival ook workshops en andere activiteiten. Kijk voor het programma vandaag: jongeharten.nl

Nederlandse Stripmuseum Groningen gratis te bezoeken

Het Stripmuseum is vandaag gratis te bezoeken. De reden hiervoor is dat de rechter donderdag 15 november heeft bepaald dat het Nederlands Stripmusum mag blijven op dezelfde plek tot het Groninger Forum gereed is aan de Grote Markt.

Op dit moment onder meer te zien: ‘Toos en Henk vieren feest’ en ‘Jan Kruis’, bekend van Jan, Jans en de Kinderen.

Het Nederlands Stripmuseum is geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Voor meer informatie: stripmuseum.nl

Groningen on Ice

Schaatsen op de mega ijsbaan op de Grote Markt is ook vandaag mogelijk. Ook is mogelijk om schaatsen te huren. In het verwarmde paviljoen is een mooi uitzicht op de ijsbaan en kunnen bezoekers terecht voor een hapje en een drankje. De openingstijd is van 11.00 uur tot 23.00 uur. Kijk voor alle informatie: groningenonice.nl

Nieuwbouw/VerbouwXL

De jaarlijkse beurs Nieuwbouw/VerbouwXL vindt dit weekend plaats in MartiniPlaza.

De beurs biedt een overzicht van het nieuwbouwaanbod. Ook zijn mogelijkheden voor verbouwing, renovatie en inrichting van je huis te ontdekken op deze beurs.

Bezoekers kunnen ook deelnemen aan diverse workshops en seminars over onderwerpen die met het kopen van een nieuwbouwwoning te maken hebben.

Vandaag te bezoeken van 10.00 uur tot 17.00 uur. Voor meer informatie: www.nieuwbouwxl.nl

Op Roakeldais Winterfair

Leuke cadeau-artikelen voor zowel Sinterklaas en Kerst zijn te vinden op de Op Roakeldais Winterfair. Deze wordt gehouden in de evenementenhal in Warffum. De fair biedt een breed assortiment van exclusieve artikelen aan.

De Winterfair is te bezoeken van 13.00 uur tot 17.30 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen