Popster Anastacia komt naar De Oosterpoort

Anastacia komt naar De Oosterpoort.
Anastacia komt naar De Oosterpoort.
Foto: © Peter Svenson

Popster Anastacia komt zondag 22 april met haar gloednieuwe tour ‘Evolution’ naar De Oosterpoort in Groningen. De kaartverkoop start vrijdag 29 september om 11.00 uur.

Anastacia, bekend van hits als I’m Outta Love en Left Outside Alone viert met haar nieuwe tour, haar zevende, gelijknamige album ‘Evolution’.

Evolution

Het album, dat in Stockholm is opgenomen met producer Anders Bagge (die onder meer werkte met Celine Dion, Janet Jackson en Madonna) en zijn team van Baggpipe Studios, staat voor een terugkeer van de ‘oude’ Anastacia: boeiende rocknummers afgewisseld met catchy poptracks en gevoelige ballads.

Levensreddend onderzoek naar borstkanker

Tijdens de Ultimate Collection Tour in 2016-2017 kondigde Anastacia een partnerschap aan met Cancer Research UK. Ze deed een persoonlijke donatie aan het goede doel om ze te helpen meer levensreddend onderzoek te kunnen doen naar borstkanker, nadat ze deze ziekte zelf twee keer overwon.

Anastacia wil haar fans en vrienden aanmoedigen om ook te doneren en zo te helpen om fondsen op te zetten voor onderzoek naar borstkanker om de kans op overleven te vergroten.

De aanvang is om 20.00 uur.

Voor meer informatie: de-oosterpoort.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen