Uittips voor zondag 3 september

Foto: De Redactie

Op de Grote Markt is vandaag de Kunst-, Design- en Retromarkt, wandelen door het Reitdieplandschap, een film bekijken in een bijzondere setting tijdens Zienemaan & Sterren of de Havendagen in Delfzijl bezoeken behoort allemaal tot de mogelijkheden vandaag.

Kunst -, Design- en Retromarkt zondag in Groningen

Vandaag is er opnieuw een Kunst-, Design- en retromarkt op de Grote Markt.

Tijdens deze markt zullen verscheidene kunstenaars en designers hun werk exposeren en verkopen in een stand. Er zijn onder andere schilderijen, beelden, sieraden, tassen, fotografie en nog veel meer.

De markt, georganiseerd door Sam Events 4 U, is van 11.00 uur tot 17.00 uur. De entree is gratis.

Wandelend door weilanden in het Reitdiep-landschap

Een korte wandeling van 2,5 km door een eeuwenoud, cultuurhistorisch rijk landschap, het Reitdiep-landschap staat vandaag op het programma. De wandeling, waarbij een gids van het Groninger Landschap meeloopt is van 14.00 uur tot 15.30 uur.

Locatie: Bezoekerscentrum Reitdiep, Wolddijk 103 in Groningen. Meer informatie: groningerlandschap.nl

Zienemaan & Sterren

Zienemaan & Sterren is de grootste openluchtbioscoop van Noord Nederland. Onder de zomerse sterrenhemel creëert Zienemaan & Sterren elk jaar grootse en unieke filmvertoningen in een bijzondere setting. Tijdens Zienemaan & Sterren is een gezellige en relaxte sfeer, prachtige voorfilmpjes, lekkere hapjes en drankjes.

Vandaag staat de Nieuw-Zeelandse actie komedie Hunt for the Wilderpeople op het programma. Voor de allerkleinsten is er Zienemini, waarbij bijzondere kinderfilms vertoond worden in de Wolkenfabriek. Vandaag zijn dat om 14.00 uur Solan en Ludwig: De grote kaasrace en om 16.00 uur Mijn naam is Courgette. Lees ook:

Voor tickets en meer informatie zie www.zienemaan.nl

Havendagen Delfzijl

‘De Haven Verbindt’ is het thema tijdens de 4e editie van Havendagen Delfzijl. Straatentertainment, kinderattracties, shantykoren, dweilorkesten, proeverijen, markt en diverse podia zijn te vinden in het centrum en in de haven.

Havendagen 2017 wordt traditioneel afgesloten op de zondag tijdens een afterparty op het Molenbergplein met de regionale pop coverband No Offence’.

Voor meer informatie: havendagendelfzijl.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen