Rapper Mula B naar Simplon

Mula B.
Mula B.
Foto: PR Simplon

Mula B geeft vrijdag 15 december een concert in Simplon in Groningen.

Eind vorig jaar zette rapper Mula B uit Den Haag de Nederlandse hiphopscene op z’n kop met de track ‘Meester Plusser’. Binnen een aantal maanden kon hij rekenen op meer dan vier miljoen streams op Youtube en Spotify.

Na verschillende singles, videoclips en mixtapes, verschijnt begin september zijn langverwachte debuutalbum. Mula B gaat met een stapel verse tracks op zak langs verschillende poppodia en sluit hij de Meester Plusser Tour af in Simplon.

In 2014 duikt Mula B voor het eerst op met een studiosessie bij Zonamo Underground. Begin 2015 verschijnt hij bij 101Barz met Louis, waarmee hij een jaar later doorbreekt als het duo Mula B & Louis. De 101Barz sessie van de mannen is inmiddels meer dan twee miljoen keer bekeken en beloond met een 101Barz Trophy.

In 2016 verschijnen er verschillende singles van Mula B & Louis en is hij te horen op de hit ‘Challas’ van Bizzey. Deze successen worden in maart 2017 opgevolgd met de mixtape ‘Wilden Westen Nation’, waarop Mula B een grote rol speelt en die binnenkomt op nummer 2 in de Nederlandse album top 100.

De aanvang is om 20.30 uur.

Locatie

Simplon, Boterdiep 69 in Groningen.

Voor meer informatie: simplon.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen