VRIJDAGtheater vol absurde bedrijfsleiders, theatersport en Truus Klep

ENS danst Rad Haz Mat.
ENS danst Rad Haz Mat.
Foto: VRIJDAG

Komend weekend is er weer genoeg te beleven in ons VRIJDAGtheater.

Stichting ESN danst vandaag de derde aflevering van Rad Haz Mat. Zaterdag strijden twee teams met elkaar in een spannende theatersportwedstrijd en zondagmiddag presenstructureert Truus Klep de leerlingen van CT Zangzaak.

ENS danst ‘Rad Haz Mat’

Stichting ENS komt vrijdag 26 mei terug bij VRIJDAG met een nieuwe voorstelling: ‘Rad Haz Mat ep.3’. Dit is net als op tv een aflevering van een serie maar dan met dans. ‘Rad Haz Mat’ is een wervelende voorstelling over een groep absurde bedrijfsleiders die altijd in de problemen komen. Verliezen worden geleden en valse ‘achter de rug om dealtjes’ gesloten om de eigen positie te behouden.

Theaterbattle Ulteam VS Ulteam

Zaterdag dagen twee teams elkaar uit om de mooiste, verdrietigste of moordzuchtigste scène te spelen. Het publiek bepaalt de inhoud van die scenes. Dit gebeurt in verschillende spelvormen: zingend, dansend of in een niet bestaande taal.

Kern van theatersport is dat de spelers nooit weten wat ze gaan spelen. Alles wordt ter plekke bedacht. Het is een avond vol verrassingen voor spelers en publiek.

Truus Klep

Zondagmiddag presenstructureert Truus Klep de leerlingen van zangschool CT Zangzaak op humoristische wijze. Vanuit haar luie stoel in haar podium huiskamer, compleet met schemerlamp en tafeltje met hapjes en drankjes, kondigt ze de leerlingen aan.

Een 6-koppige dampende & groovende band met Bas Mulder, Christof Bauwens, Rosan Asmussen, Joost van Soest, Gabriel ter Heegde en CT Heida begeleidt de leerlingen.

Kaarten voor deze voorstellingen zijn te bestellen via bijvrijdag.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen