Kinderen Voluit en extra Mijn Hoofd is vol… in VRIJDAGtheater

'Mijn Hoofd is vol…'
Foto: VRIJDAG

Leerlingen van de jeugdtheaterschool (JTS) van VRIJDAG presenteren zondag 21 mei tijdens ‘Kinderen Voluit’ wat ze allemaal hebben geleerd tijdens het afgelopen cursusjaar. De dag wordt afgesloten met een extra voorstelling van ‘Mijn Hoofd is vol…’ van de kinderproductiegroep van VRIJDAG in het VRIJDAGtheater.

Kinderen Voluit

De feestelijke presentatiemiddag ‘Kinderen Voluit’ is de finale van het cursusjaar. Het VRIJDAGtheater staat helemaal in het teken van grappige, leuke, ernstige en ontroerende presentaties en voorstellingen van leerlingen.

Theaterdocent Hanneke van der Molen: “De kinderen van de JTS hebben het afgelopen jaar ontzettend veel geleerd en gedaan. Tijdens Kinderen Voluit kunnen ze dit eindelijk aan vrienden en familie laten zien. Iedere lesgroep presenteert een eigen voorstelling. Het belooft een leuke, gezellige middag te worden.”

De eerste voorstelling begint om 13:30 uur in het VRIJDAGtheater aan de Noorderbuitensingel. De toegang is gratis.

Mijn Hoofd is vol…

Het programma wordt afgesloten met een extra voorstelling van Mijn Hoofd is vol… Deze voorstelling van de van de kinderproductiegroep van VRIJDAG speelde eerder in april en wordt nu wegens groot succes herhaald.

‘Er is een groot onderzoek naar ‘herinneringen’ in het Hoofdarchief. Heel veel herinneringen: lachwekkende, smerige, fijne, heftige, angstige, geheime en noem maar op, liggen daar opgeslagen. Hoe ziet dat eruit? Hoe werkt het Hoofdarchief? En van wie is het hoofdarchief eigenlijk?

Kaarten à 6 euro zijn te bestellen via bijvrijdag.nl. Kinderen mogen de voorstelling gratis bezoeken.

Voor meer informatie: bijvrijdag.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden