Uittips voor zondag 14 mei

Foto: CC BY-SA 3.0/Wikpedia Commons/ Wutsje

Vandaag op Moederdag zijn er leuke uitjes om moeder mee naar te nemen. Zoals met de kinderen samen naar de muziekvoorstelling ‘Woei’ of naar mooie muziek bij de eerste Sterrebos-Live dit seizoen of de Meikermis bezoeken in de binnenstad.

Alle Hoeken van de Kamermuziek speelt muziekvoorstelling Woei!

Musici van Alle Hoeken Van de Kamermuziek spelen de voorstelling Woei! in het VRIJDAGtheater in Groningen. Woei! is een tekstloze voorstelling waarin de kracht van de muziek en de vertelkunst van de beweging centraal staat. De voorstelling is leuk voor kinderen van 1 tot 4 jaar en hun (groot)ouders.

De voorstelling is om 11.00 uur.

Voor meer informatie en kaarten: bijvrijdag.nl.

Sterrebos – Live

Deze zondag vindt het eerste zondagmiddagconcert plaats in een nieuwe serie Sterrebos Live in de Muziekkoepel in het Sterrebos. In 2017 organiseert het Comité Sterrebos-Live ook weer iedere tweede zondag van mei tot en met september twee muzikale acts per keer.

VanDeStraat treedt als eerste band op. De band, geformeerd rond zanger en entertainer Olaf Vos, brengt popnummers voorzien van Groninger teksten. Ze brengen onder andere een ode aan de “Aaierbal”.

Vervolgens brengt Los Cascos swingende Latin.

Sterrebos Live is van 14.30 tot 16.30 uur. Bij twijfelachtig weer wordt het concert afgelast.

De entree is gratis.

Voor meer informatie: www.wijkhelpman.nl

Ook kan er een bezoek gebracht worden aan de Meikermis in Groningen in de binnenstad. Van de BreakDance tot botsauto’s, een oliebol of suikerspin of een bezoek aan de Nostalgische kermis op de Ossemarkt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen