K’s Choice 25th Anniversary Tour – The Best Of in De Oosterpoort

K's Choice bestaat 25 jaar.
K's Choice bestaat 25 jaar.
Foto: De Oosterpoort

K’s Choice komt maandag 18 december met K’s Choice 25th Anniversary Tour – The Best Of naar De Oosterpoort in Groningen. De show staat in het teken van het vijfentwintigjarig bestaan van de band.

K’s Choice, de Belgische band rond Sarah en Gert Bettens, debuteerde in 1993 met ‘The Great Subconscious Club’. De doorbraak naar het grote publiek volgde twee jaar later met het verschijnen van ‘Paradise In Me’ met daarop de zeer succesvolle hit ‘Not An Addict’.

In totaal heeft de band zeven studioalbums uitgebracht en een aantal live- en verzamelalbums. Daarnaast werkten broer en zus ook aan een eigen solocarrière, en brachten ze onder de naam ‘Bettens’ de soundtrack ‘Waving At The Sun’ uit.

’25’

De band bestaat dit jaar vijfentwintig jaar en er wordt uitgebreid stilgestaan bij het naderende jubileum. Naast de uitgebreide tour door Nederland is op vrijdag 24 maart het verzamelalbum ’25’ verschenen. Naast alle bekende hits bevat dit album ook een gloednieuwe versie van wereldhit ‘Not An Addict’, opgenomen met niemand minder dan Skin van Skunk Anansie.

Voor meer informatie: de-oosterpoort.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen