KEI on Stage Bandcontest

Foto: Stichting KEI

Stichting KEI organiseert ook dit jaar weer de KEI on Stage Bandcontest op donderdag 30 maart in Vera in Groningen in aanloop naar de KEI-week 2017.

De beste band van de avond zal een plekje in de programmering van de KEI-week krijgen. Dit jaar nemen de volgende bands het tegen elkaar op: Hijacked, Katie Koss, The Mudd en The Desmonds.

HAAS

Voorgaande jaren was het een groot succes. In 2016 heeft de winnende band HAAS opgetreden tijdens de Night of the Songs op de Grote Markt, het grootste meezingevenement van Europa. HAAS heeft vorig jaar uiteindelijk ook het KEI-lied geschreven.

DJ-contest

Naast de KEI on Stage Bandcontest organiseert de stichting dit jaar ook voor het eerst een KEI on Stage DJ-contest. De DJ-contest zal in samenwerking met Club Kokomo tijdens een Megascholierenfeest op 9 juni plaatsvinden.

Daan Brouwers, Voorzitter van het Dagelijks Bestuur van Stichting KEI: “Het leuke van dit nieuwe evenement is dat potentiele KEI-lopers op deze manier betrokken worden in de keuze van een DJ die op hun eigen KEI-week komt draaien”.

Zowel Stadjers als studenten zijn van harte uitgenodigd in VERA om te genieten van een avond vol muzikaal talent.

De KEI on Stage Bandcontest begint om 20.00 uur. Entree: gratis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen