Uit in Groningen zaterdag 24 februari

Foto: CC BY-SA 3.0/Wikipedia Commons/ Wutsje

De Ommelander Markt biedt deze winter extra markten, waaronder deze zaterdag, daarnaast staat de binnenstad in het teken van Blues, ’s avonds zingen top solisten tijdens Musicals in Concert in MartiniPlaza.

Ommelander Markt

Deze winter zijn er extra Ommelandermarkten. Normaal is de streekmarkt iedere tweede zaterdag van de maand. Vandaag is het de tweede extra markt, waarbij bezoekers kennis maken met lokale en (h)eerlijke producten, geproduceerd door boeren en ondernemers uit de regio.

De markt biedt onder meer brood, verse soepen, hartige taart en appeltaart, zeep, kruiden, eenpansgerechten in blik en nog veel meer.

Van 10.00 uur tot 16.00 uur zijn pure producten te bekijken, te proeven en te koop op het Harmonieplein (Oude Kijk In ’t Jatstraat).

Blues Tour Groningen

Tijdens de 9e editie van de Blues Tour Groningen spelen in 13 horecagelegenheden verschillende nieuwe en terugkerende bands en acts. Alle podia liggen op loopafstand in de binnenstad van Groningen.

Blues Tour Groningen begint om 21.30 uur en eindigt om 01.00 uur. De toegang is overal gratis.

Lees ook: Blues Tour Groningen 2017

Musicals in concert

Tijdens Musicals in concert zingen topsolisten Simone Kleinsma, Jim Bakkum, Stanley Burleson, Carolina Dijkhuizen, Tony Neef en Vajèn van den Bosch dit weekend in MartiniPlaza.

De artiesten staan dit seizoen voor het eerst samen op het toneel in een unieke concertshow met liveband en dansers.

De musicalsterren zingen onder andere de grootste hits uit Miss Saigon, Hairspray, Sister Act, Grease, Aida, The Sound of Music, Wicked en the Bodyguard en ook uit de swingende jukebox-musicals Mamma Mia! en Jersey Boys. Ook is er aandacht voor het repertoire van Sonneveld en Annie MG Schmidt.

De aanvang is om 20.00 uur.

Voor meer informatie en kaarten MartiniPlaza.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden