Zeldzaam Mooie Markt en Walk-In Concerts in Groningen

Foto: Archief De Redactie

De Groninger binnenstad biedt deze zondag gezelligheid met de Zeldzaam Mooie Markt op de Vismarkt en Walk-In Concerts, het gratis muziekfestival in 25 winkels in Groningen.

Zeldzaam Mooie Markt

De Vismarkt is deze zondag voor de vijfde keer het toneel van de Zeldzaam Mooie Markt. Deze markt biedt allerlei unieke, originele en handgemaakte artikelen. Ook creatieve, hergebruik, vintage en retro artikelen zijn te vinden op deze markt.

Honderd kraampjes, met spulletjes van kunst tot houten speelgoed, tassen, knuffels, kleding en nog veel meer.

Walk-in-Concerts

In de binnenstad presenteren 25 winkels “live” muziek in verschillende winkelstraten tijdens de vierde editie van Walk-In Concerts, het gratis muziekfestival in Groningen.

In totaal zijn er 27 verschillende acts en 75 optredens. Getalenteerde muzikanten vanuit het Prins Claus Conservatorium, onderdeel van de Hanzehogeschool en het Noorderpoort – Kunst & Multimedia, maar ook gevestigde namen en bandjes uit Groningen en daarbuiten treden op.

Ook Coffee Company en Plato pakken opnieuw dit jaar weer groots uit met drie verschillende acts in de winkels. Stuart Mavis, The Overslept en J.R. Smith & The Meteoritestreden op in beide zaken.

Walk-In Concerts bieden ‘live’ muziek op bijzondere plekken, zoals bij kleedruimten, in de etalage, bij de wachtruimte of de kassa.

Kijk voor alle deelnemende winkels en bands op walkinconcerts.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden