Playground on tour bij Kadepop

Foto: Communicatie Groninger Forum

Playground gaat on tour naar festival Kadepop, dat plaatsvindt op zaterdag 24 en zondag 25 september op het voormalig Suikerunie terrein in Groningen.

Playground is een halfjaarlijks evenement over de nieuwste, technologische ontwikkelingen die invloed gaan hebben op ons leven.

De bezoekers van Kadepop kunnen korte films, documentaires en animaties zien in de Virtual Reality Cinema, gieren en griezelen in het Virtueel Spookhuis en projectielen ontwijken of juist terugkoppen in de game Robot Dodge Ball.

Kadepop

Kadepop is een jaarlijks terugkerend popfestival in Groningen, dat de afsluiting vormt van het levendige festivalseizoen in Groningen.

Het festival biedt dit jaar een uitgebreide Foodvillage, een Kinderkade en een super Lineā€Up met onder andere De Staat, De Likt, MY BABY, De Wolff, Lucas Hamming, The Brahms,Causes, Haevn en vele andere.

Op de website van Kadepop is meer informatie te vinden over het programma en de kaartverkoop. Een kaartje voor het festival biedt toegang tot ‘Playground: on tour’.

PLAYGROUND: Virtual Reality

Woensdag 16 november organiseert het Groninger Forum de vierde editie van het populaire evenement ‘Playground: virtual reality’.

Meer informatie daarover vind je op de website van het Groninger Forum.

Voor meer informatie: www.kadepop.nl en www.groningerforum.nl/playground

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen