Wandelvierdaagse in Hoogkerk

Foto: CC BY-SA 3.0/Wikpedia Commons/ Michielverbeek

De jaarlijkse wandelvierdaagse in Hoogkerk is van maandag 23 mei tot en met donderdag 26 mei 2016. Iedereen kan weer meedoen.

Er zijn twee afstanden, de vijf en de tien kilometer. De vijf kilometer is bedoeld voor de allerkleinsten en start om 18.15 uur vanaf het grasveld voor de Vensterschool (Dorpshuis) aan de Zuiderweg 70. Op de laatste avond starten zij om 18.30 uur.

De grotere kinderen (advies vanaf 8jaar/groep 5) en volwassenen lopen de routes van tien kilometer. De start is dagelijks om 18.00 uur aan de Verbetering.

Deelnemers en begeleiders zijn verplicht de aanwijzingen van de verkeersregelaars op te volgen.

Inschrijven

Op maandag 23 mei 2016 kunnen losse lopers zich vanaf 17.30 uur inschrijven in de hal van de Vensterschool. Kom op tijd want het zal druk zij bij de inschrijvingen. Wie alle 4 avonden loopt betaalt € 3,50 en ontvangt een medaille. Voor € 2,50 kan één avond gelopen worden voor een eendagsmedaille. Inschrijven en afhalen van de eendagsmedaille kan op de dag, dat er gelopen wordt.

Traditiegetrouw is er op de laatste avond een feestelijke afsluiting. De wandelaars worden deze laatste kilometers vergezeld door muziekkorpsen die de wandelaars al spelend naar de finish bij het Dorpshuis begeleiden.

De route met muziek is: Barkstraat – Schouwstraat – Middenweg – Zuiderweg.

Voor meer informatie: avondvierdaagse-hoogkerk.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen