Eerste Urban Trail® in Nederland: laatste kans om in te schrijven!

Foto: Golazo Noord Nederland

Groningen is op zondag 3 april hét decor van de allereerste Urban Trail® in Nederland. Inschrijven kan nog tot en met 2 april 12.00 uur via www.urbantrail-groningen.nl. Er geldt een maximum van 2.000 deelnemers.

Stadshistoricus Beno Hofman verzorgt om 9.30 uur het startschot. Loop-, stad- en cultuurfanaten gaan dan via een parcours van ongeveer 10 kilometer door onder andere de Martinitoren, de Der Aa-Kerk, Hotel Prinsenhof en Grand Café Drie Gezusters. Urban Trail® is een bijzondere loopervaring.

Entertainment

Onderweg is volop entertainment. In de Muziekkoepel in het Noorderplantsoen staat het koor ‘Jong Vocaal Groningen’ klaar voor de lopers, in de parkeergarage Boterdiep zorgt dweilorkest ’T is ook niks’ voor muzikale motivatie en in de Prinsentuin staan ‘The Myles Brothers’ met hun Doedelzak.

Bij het Groninger museum staan twee singer-songwriters van de ‘Groninger Singer songwriters circle’, in de Der Aa-Kerk klinkt het koor ‘Canta Libre’ en in de parkeergarage van de Ossenmarkt zorgt een DJ van ‘DJ events’ voor opzwepende muziek.

Daarnaast hebben de 3 gezusters, News Café en Albertus Magnus entertainment op hun eigen locaties.

Ontbijt bij finish

Deelnemers krijgen na finish een medaille en een heerlijk ontbijt aangeboden op de Ossenmarkt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen