Deelnemers gezocht voor nieuwe editie Maakfestival

Foto: Archief De Redactie

Het Maakfestival, het eendagsfestival in het teken van maken, van vindingrijkheid en van vernieuwing vindt zaterdag 18 juni plaats. Forum Groningen zoekt deelnemers om zoveel mogelijk en zo divers mogelijke makers een podium te bieden.

Deelnemers, die blij worden van uitvinden, hacken, knutselen, breien, bouwen, solderen of coderen of die iets gemaakt hebben om te laten zien aan een breed publiek kunnen zich aanmelden via de site van het Forum.

Zaterdag 18 juni staat alles in en rond Forum Groningen in het teken van creativiteit met stands, workshops, kleine presentaties en installaties van beginnende of ervaren makers. De dag is gevuld met innovatie, vindingrijkheid, creativiteit en techniek.

Normaal gesproken is het Maakfestival een jaarlijks gebeuren, maar door de opening van het Forum in 2019) gevolgd door de coronapandemie staat het Maakfestival nu gepland voor komende zomer. Het Maakfestival wordt vanaf komende editie jaarlijks georganiseerd door een aantal enthousiaste makers uit Groningen en Forum Groningen.

Makers kunnen zich aanmelden tot 1 maart via forum.nl. Kijk voor meer informatie over het Maakfestival: forum.nl/maakfestival

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen