Uittips voor zaterdag 12 maart in Groningen

Foto: De Redactie

Deze droge zonnige zaterdag biedt leuke uitjes om er op uit te gaan, zoals:

Ommelander Markt in Groningen

De lokale streekproductenmarkt met (h)eerlijke producten uit de regio is deze zaterdag te bezoeken op het Harmonieplein in Groningen. Bezoekers kunnen pure producten bekijken, proeven en kopen van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Deze zaterdag zijn groenten, fruit, eieren en brood te koop of lekkere soep, chocolade, honing, siroop of poffert. Hier vindt u een overzicht van de streekproducten van 22 standhouders.

Brocante onder de Martinikerk

Wie van brocante houdt kan zijn hart ophalen in de Martinikerk. Hier vindt de voorjaarseditie van de Brocantefair plaats van 10.00 uur tot 16.30 uur.

Voor de Brocante liefhebber bieden 40 Brocanteurs uit heel Nederland van alles aan zoals: ‘Shabby Chic, Stoer & Industrieel, Romantisch & Liefelijk en nog veel meer’. Lees ook: Brocantefair in de Martinikerk

NLdoet in Groningen

Ontzettend veel topvrijwilligers steken de handen uit de mouwen bij 69 klussen in Groningen. Tuinieren, schoonmaken, een hightea, opknappen van kantines zijn een paar voorbeelden van de klussen. Lees ook:  NLdoet: Veel mensen steken de handen uit de mouwen in Groningen Kijk voor alle klussen in Groningen op NLdoet.nl.

Nationale Sterrenkijkdagen

De Blaauw Sterrenwacht van de Rijksuniversiteit Groningen is geopend voor de 40ste Landelijke Kijkdagen. Jong en oud zijn welkom om sterren te kijken en meer te weten te komen over “Planeet X”. Lees ook: Landelijke Sterrenkijkdagen in Blaauw Sterrenwacht in Groningen.
De sterrenwacht is geopend vanaf 18:00. Deelname is gratis.
Aanmelding wordt aanbevolen via www.rug.nl/sterrenwacht.

Matthäus Passion door Luthers Bach Ensemble

Zaterdagavond 12 maart voert het Luthers Bach Ensemble de Matthäus Passion op in de Der Aa-kerk. De Matthäus Passion wordt uitgevoerd door twee samengestelde koren uit het projectkoor van het Luthers Bach Ensemble. De aanvang is om 19:30 uur. Lees ook: Matthäus Passion door het Luthers Bach Ensemble.

Voor meer informatie en kaartverkoop: luthersbachensemble.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen