Hullabaloo Festival keert deze zomer terug naar Stadspark Groningen

Foto: Archief De Redactie

Hullabaloo Festival keert deze zomer voor de tweede editie terug naar het Stadspark in Groningen. Het popfestival vindt op zaterdag 28 augustus (Bommen Berend), na een jaar een gedwongen uitstel door de wereldwijde pandemie in 2020, meldt de organisatie.

Organisator 4PM Entertainment, bekend van onder meer Kingsland Festival en De Helden van Oranje maakt vandaag bekend dat de pre-registatie voor het festival is geopend. De muzikale programmering wordt in de komende weken bekendgemaakt. Vanaf dat moment start ook de kaartverkoop.

Grote namen als Oscar & The Wolf, Craig David, Bløf en Lost Frequencies stonden tijdens de eerste editie op het Hullabaloo-podium. De organisatie was al begonnen met de voorbereidingen van de tweede editie toen de coronacrisis uitbrak. “Achter de schermen zijn wij nooit gestopt met de voorbereidingen van de tweede editie. Tijdens de persconferentie van 28 mei, waar bekend werd dat evenementen mogen plaatsvinden, werd dit startsein gegeven. We mogen weer en we kunnen niet wachten de bezoekers een fantastische festivalervaring te geven!”, aldus Mitchel Bovenlander, 4PM Entertainment.

Hullabaloo belooft bezoekers mee te nemen op een muzikale reis in het prachtige Groningse stadspark. Avontuur, fun, gekte en de beste popmuziek komen samen in het topje van Nederland: Groningen.

Praktische informatie

Het festival is voor alle leeftijden. Begeleiding door een volwassene van bezoekers onder 14 jaar is verplicht. Meer informatie en pre-registratie via www.hullabaloofestival.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen