Burgemeester Koen Schuiling leest voor tijdens het NoorderZomerProgramma

Foto: ©Buro05

Burgemeester Koen Schuiling van de gemeente Groningen is één van de voorlezers van de KidsLiteraturia Voorleestuin tijdens het NoorderZomerProgramma van Noorderzon.

KidsLiteraturia voorleestuin

De KidsLiteraturia voorleestuin wordt gehouden in de Rabo Studio in het Forum. Op woensdag 22 juli is de Rabo Studio in het Forum het decor voor een ware voorleesmarathon voor iedereen van 4 tot 8 jaar oud.

Bekende en minder bekende Groningers lezen op vier verschillende eilandjes voor uit de leukste voorleesboeken. Naast de burgemeester zijn ook Jantien Siebring, Bram Douwes, Hanneke Jasper, Ynze van der Spek, Elise Alkema en Shifra Alkema, de kinderdichter van Emmen van de partij.

Kinderen kunnen zelf kiezen naar welk voorleesverhaal ze luisteren. Iedere tien minuten mogen ze weer ergens anders aanschuiven.

De KidsLiteraturia voorleestuin wordt georganiseerd door Buro05, Forum Groningen en Noorderzon.

Kaartjes à € 2,50 zijn verkrijgbaar via noorderzon.nl.

Voorlezers

  • Koen Schuiling, burgemeester van Groningen;
  • Jantien Siebring, logopedist en maker bij UMCG KinderTeeVee;
  • Bram Douwes, producer, host, programmamaker;
  • Hanneke Jasper, yogadocent;
  • Ynze van der Spek, maker van Bibberbeesten, docent natuurkunde;
  • Elise Alkema, kinderverhalenschrijver;
  • Shifra Alkema, de kinderdichter van Emmen.

NoorderZomerProgramma en kaartverkoop

Als alternatief voor het door de coronacrisis afgelaste Noorderzon, wordt een NoorderZomerprogramma georganiseerd. Zes zomerse weken in juli en augustus presenteert de organisatie achter Noorderzon Festival of Performing Arts & Society een divers programma, steeds voor een klein en live publiek.

Bijna alle dagen in de periode van half juli tot en met 23 augustus is er internationaal en lokaal programma te bezoeken.

Tickets zijn alleen online verkrijgbaar via noorderzon.nl. Er is steeds een kleine capaciteit kaarten beschikbaar en voor elk programmaonderdeel is het aanschaffen van een online kaartje verplicht.

Kijk voor meer informatie: noorderzon.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen