Multimediashow M • M • X verruimt openingstijden na succesvolle eerste week

Foto: © Knelis

Bezoekers van de licht- en laser en geluidshow M • M • X zijn enthousiast na een succesvolle eerste week. Daarom worden de openingstijden verruimd, meldt MartiniPlaza.

Veel animo

Het eerste weekend ontving de show ruim 1.000 bezoekers. Gezinnen met jonge en oudere kinderen, opa’s en oma’s met kleinkinderen. Vakantiegangers, noorderlingen maar ook mensen uit het westen bezoeken de show. “In het buitenland rijd je ook een uur naar een park toe als je wat wilt doen”. Komende weken wordt er veel animo verwacht; de kaartverkoop laat zien dat de organisatie kan rekenen op veel bezoekers.

Positieve keerzijde in Coronatijd

Mensen vinden het fijn weer wat te kunnen ondernemen. “De show is indrukwekkend, kleurrijk en kindvriendelijk. Ondanks deze vreemde en nog altijd angstige wereld in deze tijd van Corona, geeft dit echt een positieve keerzijde”, aldus een bezoeker van de multimediashow.

Bezoekers kunnen vrijdag 10 en zaterdag 11 juli de lichtshow bezoeken tot 21.30 uur. De show is nog te bezoeken tot en met 25 juli 2020 in MartiniPlaza in Groningen.

Voor meer informatie en tickets: www.martiniplaza.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden