Zomervakantie regio noord van start

Foto: De Redactie

De zomervakantie in regio noord begint vrijdagmiddag. De schooldeuren voor de leerlingen in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Noord-Holland, Overijssel en Flevoland sluiten deze dag.

De zomervakantie voor de schoolregio Zuid (Zeeland, Noord-Brabant, Limburg en delen van Gelderland) begint een week later en de scholieren in de regio Midden (Zuid-Holland, Utrecht en delen van Gelderland) vieren vanaf 18 juli vakantie.

Dit jaar wordt door het coronavirus geen grote uittocht verwacht, zoals andere jaren. Veel mensen vieren de vakantie thuis, in eigen land of gaan naar een buurland.

In Groningen zijn er terrasjes op het Suikerterrein, een kinderprogramma in de binnenstad en allerlei zomerse activiteiten. Op de nieuwe website www.groningsezomer.nl is alle informatie te vinden voor een een heerlijke zomer in Grunn.

Tijdens de zomervakantie vinden ook allerlei activiteiten plaats voor kinderen en jongeren, van circus-workshops tot beach-events, per gebied in Groningen is er een aanbod voor de jeugd. Om te weten wat er in jouw wijk te doen is kijk op wij.groningen.nl Alle activiteiten worden uitgevoerd volgens de RIVM richtlijnen.

Lees ook: Op vakantie in huis 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden