Straatfeest opening vernieuwd Boterdiep

Foto: De Redactie

Het vernieuwde Boterdiep in Groningen wordt zaterdag 28 mei geopend met een straatfeest.

Door de hele straat vinden tussen 15.00 en 20.00 uur activiteiten plaats. Ondernemers pakken uit met verrassende acties en er is een markt. Ook zijn er kinderactiviteiten en de hele dag door live-muziek. Theatertapas zorgt voor kleine theaterhapjes.

Inbreng ondernemers

Iedere ondernemer en winkelier heeft zijn eigen inbreng op het straatfeest. Dit geeft een diverse mix van activiteiten.

Er zijn onder andere dansdemonstraties van Plaza Danza, slagerij de Groene Weg organiseert een barbecue en de Steunzool specialist gaat gipsafdrukken van voeten en handen maken.

Schoonheidssalon Jula gaat nagels lakken en spraytannen en zorgt Urban House Groningen presenteert een BMX en Dans programma. De cafés en restaurants serveren drankjes en kleine betaalbare hapjes.

Initiatief

Het ‘straatfeest, opening Boterdiep’ is een initiatief vanuit de Ondernemersvereniging Ebbingekwartier. Het straatfeest heeft als doel het vernieuwde Boterdiep onder de aandacht te brengen en de mogelijkheden van de nieuwe, ruime kades te laten zien.

Om 16.30 uur wordt de nieuwe inrit van parkeergarage aan het Boterdiep feestelijk geopend door de wethouders Roeland van der Schaaf en Paul de Rook.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen