Donar verliest derde wedstrijd

Zaterdagavond verloor Donar voor de derde keer deze week van SPM Shoeters. Het werd in Den Bosch 80-72.

De kwartstanden waren: 20-10, 38-25, 54-46 en 80-72.

Den Bosch begon de wedstrijd ijzersterk, meldt Donar. De wedstrijd werd eigenlijk in de eerste kwart al beslist. SPM Shoeters kwam in het eerste kwart met 17-4 voor. Donar heeft de rest van de wedstrijd tegen een achterstand aangekeken. Ook de driepunters waren voor Den Bosch.

Bij rust was het verschil dertien punten, maar de basketballers van Donar gaven nog niet op en kwamen nog terug tot 5 punten. Verder liet Den Bosch het niet kom en was zaterdagavond de betere ploeg.

Donar moet nu 4 wedstrijden op rij winnen voor de titel, maar SPM Shoeters heeft nog één overwinning nodig om het landskampioenschap over te nemen van Donar.

Komende dinsdag 26 mei is de volgende wedstrijd in Martiniplaza.