Lisa Lois naar de Oosterpoort in Groningen

Lisa Lois.
Lisa Lois.
Foto: De Oosterpoort

Lisa Lois (Lisa Hordijk) brengt zondag 21 mei met ‘Lisa Lois sings Adele’ een ode aan de Britse ster Adele in De Oosterpoort.

De 25-jarige zangeres en winnares van X-factor 2009 werd bekend dankzij hits als Hallelujah, ‘Promises Promises’ en ‘Silhouette’. is naar eigen zeggen niet alleen ouder en beter, maar vooral wijzer geworden. Met een prachtige ervaring van het winnen van X-Factor op zak is het nu – vier jaar later – de hoogste tijd om aan een ander hoofdstuk in haar carrière te beginnen.

Na het slagen van haar debuut ‘Smoke’, besloot Lisa Lois zelf liedjes te gaan schrijven. Aïrto Edmundo, iemand waar ze al meerdere malen mee optrad, gaf haar een creatief zetje in de goede richting. Daarnaast schreef de Brabantse soulzanger met Caribische roots ook mee aan nummers voor het album ‘Breaking Away’.

De opnames van dit album vonden plaats in de ‘Rak Studios’ in Londen. Een studio waar artiesten als Madonna, Adele en Michael Jackson ook hebben gestaan. Met dit album wil Lisa laten zien dat zij niet meer dat meisje van X-Factor is. ‘Breaking Away’ gaat volgens Lisa dan ook vooral over losweken van vertrouwde rituelen.

Op 21 mei komt Lisa Lois naar De Oosterpoort waar ze prachtige covers van Adele zal zingen.

De aanvang is om 20.30 uur.

Voor meer informatie: de-oosterpoort.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen